вівторок, 14 грудня 2021 р.

Харківські мандри

Казковий FANTASY PARK


Харків - одне з найкрасивіших міст України. Його парки відомі вже по всій країні та за її межами. Місто продовжує радувати мешканців та гостей міста новими та цікавими локаціями. І cьогодні я пропоную прогулятись новим, чудовим, казковим фентезі-парком, який відкрився у жовтні цього року у нашому прекрасному місті.

Новий парк – це реконструйований сквер біля ДК "Металіст", який пережив своє друге народження. Сьогодні він має не просто сучасний вигляд, а й спеціальну фентезі-зону де встановили постаті фантастичних тварин. Фентезі парк - абсолютно нова концепція, перший в Україні парк-виставка просто неба. Особливо він цікавий у темний час доби, тому що саме у підсвічуванні вся краса. Скульптури підсвічуються різними вогниками і в сутінках виглядають як фрагмент якоїсь казки. Серед дерев миготить ілюмінація, яка імітує зоряне небо.
Артоб'єкти, тісно переплетені з місцевим ландшафтом, адже під час реконструкції парку всі дерева залишились непошкодженими. А навпаки, стали частиною інсталяцій: рослини
об'єдналися із сучасним мистецтвом, а реальність межує зі світом казки. Кожна зона – це окреме світлове шоу: червоні корали, павичі, галявина кульбаб, дерево з місяцем, інсталяції з казок, тощо.
Ця локація, без сумніву увійшла до топ-місць міста. Тут цікаво та активно можуть проводити час і дорослі, і діти. Фентезі-парк працює щодня з 10 до 23 години. Розповідати про нього не вистачить словникового запасу, це саме той випадок, коли все треба побачити на власні очі. 
Харків не перестає дивувати!

Багато цікавих відео Ви зможете знайти на нашому Youtube-каналі: https://www.youtube.com/user/libraryTurgenevaKh

Немає коментарів:

Дописати коментар